Nykredit

Nykredit logoSom fastansat hos Nykredit, og senere som ekstern konsulent, har jeg været ansvarlig for design, udvikling og implementering af mere end 15 forskellige e-learning kurser. Jeg har også stået for tilpasning og implementering af Nykredits Learning Management System (LMS), i samarbejde med HR-, Uddannelse-, IT- og Kommunikationsafdelingerne.
Periode: 2005 – 2011

Detaljer

 • Konsulent, designer, udvikler og projektmanager på mere end 15 interne e-learning kurser, i samarbejde med forskellige afdelinger og indholdseksperter.
 • Ansvarlig for udarbejdelse af kravsspecifikation, tilpasning og implementering af IBM’s Learning Management System (LMS) i hele organisationen, i samarbejde med forskellige interne og eksterne tovholdere.
 • Intern markedsføring af LMS’et, nye produkter og e-learning kurser.
 • Design og udvikling af flere multimedie præsentationer, som understøtter produktlanceringer og events.
 • Ansvarlig for redesign og projektstyring af store dele af Intranettet, i samarbejde med uddannelses- og HR afdelingen.

 Kurser og projekter

 • Introduction to new employees
  A stoy-based adventure
  This Challenge the learner to work through a storyline, quest, or toward an ultimate goal in an eLearning course. Have them complete a series of tasks, challenges, puzzles, etc., to reach the end and reveal the end of the story. Each exercise in a course could be a step toward achieving the final goal. Add gaming elements to increase the level of engagement, while staying instructionally relevant

  Da Nykredit lancerede deres nye marketingskampagne (Tænk Nyt), blev det besluttet at nytænke deres proces omkring introduktion af nye medarbejdere til virksomheden. I samarbejde med firmaet Serious Games Interactive, blev der udviklet et nyt innovativt læringsspil, som introducerer nye medarbejdere til virksomheden og dens kultur. Spillet er designet så de nyansatte skal løse gåder og mini-spil, der kræver viden om Nykredit. Det indeholder opgaver omkring organisationen, dens produkter og services, historien, distributionskanaler og virksomhedskulturen.
  Konceptet og indholdet blev udviklet af Serious Games Interactive, mens jeg var ansvarlig for at transformere ideen fra papir til et levende og interaktivt univers. Se her for en mere detaljeret beskrivelse på seriousgames.dk.

   

 • Nykredit Privat Portefølje (interaktiv CD-Rom)
  For bedre at kunne forklare Privat Porteføljes koncept, som er baseret på ‘professionelt formue pleje’, har jeg i tæt samarbejde med Nykredit Privat Portefølje, udviklet en interaktiv e-learning præsentation. Produktet blev tilgængligt online, og udgivet på cd-rom. Ved hjælp af interaktive forklaringer, og udarbejdelse af kundecases som er meget brugermålrettet, bliver konceptet forklaret på en tydelig og enkel måde. Potentielle kunder kan nemt identificere sig med kundecases og produktet og i sidste ende betyder det flere betalende kunder for Nykredit Privat Portefølje.

   

 • Tilpasning og implementering af Nykredit’s Learning Management System (LMS)
  Nykredit’s LMS er baseret på en standard løsning, leveret af IBM. Før LMS’et kunne blive lanceret, skulle det tilpasses til de organisatoriske behov og processer. Jeg har været primær tovholder på dette projekt ved at kortlægge behov fra de forskellige afdelinger, og udarbejde og kommunikere kravsspecifikationer til IT afdelingen og eksterne leverandører af systemet.
  Jeg har også stået for uddannselsen og support af kursusadminstratorer og succesfuld markedsføring ved lancering (se her et eksempel på en animeret reklamefilmsom vi fik udviklet hos ShowOfmedia.dk).

   

 • Multimedie præsentationer
  For at understøtte interne produktlanceringer og store medarbejdermøder, har jeg udviklet flere avancerede præsentationer i Flash. Budskaberne bliver præsenteret ved hjælp af engagerende tekstindhold, flot grafik og film, og bliver animeret med understøttende musik. Resultatet blev en meget levende præsentation, som var med til at gøre de forskellige ‘events’ til en stor succes.

   

 • Udvikling af flere interne, finansrelaterede kurser
  E-learning afdelingen i Nykredit er en meget effektiv og velfungerende afdeling med to engagerede kollegaer og flere studentmedhjælpere. Her har jeg været ansvarlig for udvikling af mere end 15 forskellige e-learning kurser; de fleste som del af et blended-learning forløb, med certificering og tests. Jeg har fungeret som rådgiver, afholder af workshops, stået for pædagogisk gennemgang af indholdet, projekt management af medarbejdere ved produktionen, udtænkning af interactive moduler og processer, og programmering af custom-made flash moduler.
  Der blev udviklet og produceret kurser i bl.a. følgende emner: boligfinansiering- og rådgivning, forsikring, investering og jura, kreditrådgivning, it-træning, salg-, ledelse-, og rådgivningskurser.