Virksomhed

Erik VinkeHvad er mulighederne inden for e-learning? Hvad er den seneste udvikling på området og hvordan finder I ud af, om e-learning er noget for jer?

ElearningKonsulent.dk fokuserer på jeres ønsker og behov og rådgiver, udvikler og implementerer  e-learning i jeres organisation.

Efter mange års erfaring i e-learning branchen hos bl.a. Nykredit, Canon og IMS Learning, startede Erik Vinke ElearningKonsulent.dk i januar 2005.

E-learningKonsulent.dk har erfaring med at komme hurtigt ind i en organisation og kan dermed effektivt kortlægge proces, mål og andre elementer, som karakteriser netop jeres kommunikationsprojekt. Jeg planlægger alle projektfaser professionelt og implementerer alle faser i samarbejde med de forskellige tovholdere i projektet - både interne og eksterne.

Baseret på mange års erfaring har jeg alle de nødvendige kompetencer indenfor de discipliner som er påkrævede ved implementering af e-learningprojekter i en organisation. Mine kompetencer er alsidige -  fra design, udvikling og programmering til kommunikation med forskellige afdelinger og kontakt med ‘content matter experts’.

Også efter etablering af et e-learning projekt, kan jeg rådgive omkring markedsføring og lancering og rådgive om Learning Management Systemer (LMS) og intern/ekstern markedsføring. Endelig kan jeg lægge en plan for intern udvikling af e-learning og videreuddannelse af medarbejdere.

E-learning metoderElearningKonsulent.dk har viden om den seneste udvikling i e-learning branchen. Jeg tager udgangspunkt i tidligere erfaringer, læringsteorier og ‘user centered design’ samt projekt management, sådan at projekterne bliver styret og implementeret i samarbejde med jeres medarbejdere og tilpasset til jeres virksomhedskultur.

Hvis I leder efter disse kvalifikationer hos en e-learning specialist, så er ElearningKonsulent.dk den rette partner for jer!

Kontakt mig for et uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan finde ud af, om I har brug for min ekspertise.